Política de Privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
ResponsableCONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA
FinalitatTractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats:
a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos.
Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció o investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris.
b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
LegitimacióLegitimació per consentiment de l’interessat
DestinatarisNo es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsTé dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
UbicacióPodeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, pot sol·licitar còpia al correu electrònic contreras@construccionscontreras1945.cat

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA, amb CIF: A-58.186.693 informa l’Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el RGPD (Registre General de Protecció de Dades) en els que les seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

 

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA.

 

Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació d’aquests serveis.

 

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que s’obtinguin a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat de CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA amb AV. CUBELLES, 28 BX, 08800, VILANOVA I LA GELTRÚ, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial decret 1720/2007.

 

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

 

L’Usuari que envia la informació a CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA de qualsevol responsabilitat al respecte.

 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

 

CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA No respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les que s’indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

 

S’exonera CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’Usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA sempre que procedeixi de fonts alienes a CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA.

 

Cessió de dades a tercers

 

CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA no cedirà les dades personals a tercers. Tanmateix, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat en virtut de l’Art. 6 LOPD.

 

Exercici de drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

 

En tot moment, podrà vostè exercir els seus drets:
Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat d’aquests. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA – CIF: A-58.1866.93, Adreça Postal: AV. CUBELLES, 28 BX, – Localitat: VILANOVA I LA GELTRÚ – CP: 08800, també pot enviar un e-mail a: contreras@construccionscontreras1945.cat

 

En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: contreras@construccionscontreras1945.cat indicant BAIXA a l’assumpte.

 

Podeu consultar la INFORMACIÓ AMPLIADA sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, o bé al correu electrònic contreras@construccionscontreras1945.cat indicant en l’assumpte: INFORMACIÓ AMPLIADA.

 

Acceptació i Consentiment

 

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

 

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE  PRIVACITAT

 

CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, CONSTRUCCIONS CONTRERAS 1945, SA anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Scroll to Top